9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Χορηγός της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ η HORECΑ

Ισχυροποιώντας τους δεσμούς της με τον τουριστικό κλάδο, η HORECA ήταν μεταξύ των χορηγών της 25ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ.


Επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς της με τον ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο, η HORECA στήριξε ως χορηγός την 25η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Κορυφαία στελέχη της τουριστικής αγοράς, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου καθώς και δημοσιογράφοι, παρακολούθησαν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, τις οποίες εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος (στη φωτογραφία αριστερά μαζί με τους κ.κ. Γ. Ρέτσο και Α. Ανδρεάδη).

Στο πλαίσιο της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ. Στη θέση του προέδρου εκλέχθηκε ο Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος τόνισε ότι θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη και αποφασιστικότητα το έργο που επιτέλεσε κατά την προηγούμενη εξαετία ο προκάτοχός του, Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο νέος πρόεδρος έθεσε ως προτεραιότητες τη διασφάλιση της ενότητας και της εργασιακής ειρήνης στον ξενοδοχειακό κλάδο, την ενδυνάμωση της κοινωνικής διάστασης του Τουρισμού και την ενίσχυση του αποτυπώματός του στις τοπικές κοινωνίες.

Κράτα τοΚράτα τοΚράτα τοΚράτα το