9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Web Hotel

Η καρδιά του Digital Tourism στην HORECA! 

Στη μεγάλη πρόκληση της ψηφιακής εποχής της παγκόσμιας βιομηχανίας Φιλοξενίας, υπακούει και φέτος η έκθεση HORECA, εξελίσσοντας, ενισχύοντας και εμπλουτίζοντας την δική της κορυφαία διοργάνωση στην Ελλάδα στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών των ξενοδοχείων.Το “WEB HOTEL”, θα αποτελέσει το κέντρο, την καρδιά του ψηφιακού κόσμου της HORECA, πλαισιωμένο από εκθέτες - τις μεγαλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες από το χώρο του Digital Tourism. Στο νέο, ειδικά διαμορφωμένο stage της εκδήλωσης, για τέσσερις ημέρες θα παρουσιαστούν, αναλυθούν από τους ειδικούς, όλες οι σύγχρονες τάσεις και λύσεις στους τομείς των ψηφιακών εξελίξεων της ξενοδοχίας.

Οι πωλήσεις, η τιμολόγηση, η διαχείριση των κρατήσεων, τα κανάλια διανομής, τα social media, η διαφήμιση και η προώθηση, η συνολική online παρουσία του ξενοδοχείου του σήμερα, αλλά και όλα τα σύγχρονα digital εργαλεία και εφαρμογές που βοηθούν και ενισχύουν την εμπειρία του ξενοδοχειακού πελάτη, θα αποτελέσουν τον κύριο κορμό του

προγράμματος του “WEB HOTEL”. Το ξενοδοχειακό management στην νέα του εποχή, είναι ένας ακόμη τομέας που θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα του “WEB HOTEL”, και θα βοηθήσει ουσιαστικά τους ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχειακών καταλυμάτων και ενοικιαζομένων δωματίων.

Ακόμη, θα γίνουν εκπαιδευτικές ομιλίες, παρουσιάσεις, case studies, από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες του χώρου και εκπροσώπους εταιρειών, πάνω σε εξειδικευμένα θέματα που απασχολούν τον έλληνα ξενοδόχο, ενώ θα απαντηθούν όλα τα καίρια ερωτήματα.