Ραντεβού το 2018
9 - 12 Φεβρουαρίου METROPOLITAN EXPO
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής τα HOTEL BUILD & DESIGN Workshops

Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA τόσο για τον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και για την κοινότητα των αρχιτεκτόνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής έθεσε υπό την αιγίδα του τα workshops και τις παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εντυπωσιακό stage του τομέα.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής είναι ένας μη κερδοσκοπικός αυτοδιοικούμενος οργανισμός που ιδρύθηκε το 1995 και επιδιώκει την ανάπτυξη και την προώθηση της αρχιτεκτονικής δημιουργίας στην Ελλάδα.
Στη HORECA 2017, το Ινστιτούτο πρόσφερε την τεχνογνωσία του και θωράκισε με το κύρος του την οργάνωση των εξειδικευμένων Workshops που πραγματοποιήθηκαν στο εντυπωσιακό stage του τομέα HOTEL BUILD & DESIGN και κατά τις τέσσερις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης.


Όλες οι λύσεις για τα Ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα


Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές και τεχνολόγοι, καθώς και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, παρουσίασαν καινοτόμες λύσεις και λειτουργικές εφαρμογές για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία.
Καθημερινά,  το stage φιλοξένησε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με τις βέλτιστες λύσεις για τα μικρά τουριστικά καταλύματα, τους ξενώνες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.