9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Το 84% των επισκεπτών της Xenia, δηλώνουν ότι θα επισκεφτούν και τη HORECA 2018!

Η ελκτική δύναμη που ασκεί η HORECA στον ξενοδοχειακό κλάδο αποδεικνύεται όχι μόνο από την μαζική προσέλευση των επιχειρηματιών στην έκθεση εδώ και 11 χρόνια αλλά και από την έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών που διενήργησε η εταιρεία IPSOS - OPINION S.A. για την FORUM S.A. από τις 24-26/11, σε δείγμα 814 επισκεπτών της έκθεσης Xenia με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων μέσω υπολογιστών όπου το 84% δήλωσε ότι προτίθεται να επισκεφθεί και την έκθεση HORECA 2018. 

Αναζητώντας συνεχώς τις καλύτερες υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις τους, τις εξελίξεις, τις νέες και καινοτόμες εφαρμογές, αναγνωρίζοντας το κύρος και την αποτελεσματικότητα της HORECA, μιας έκθεσης παγκοσμίου επιπέδου, οι άνθρωποι του ξενοδοχειακού τομέα θα είναι παρόντες και αυτό τον Φεβρουάριο στο γνωστό ραντεβού. 

Σύμφωνα με την έρευνα το 84% του συνόλου των επιχειρηματιών των καταλυμάτων δήλωσαν ότι προτίθενται να επισκεφθούν και τη HORECA 2018, την πλέον καταξιωμένη έκθεση με 550 εκθέτες σε 55.000 τ.μ.. Αναλυτικά η κατηγορία των ξενοδοχείων δήλωσαν θετική πρόθεση κατά 86%, τν ενοικιαζόμενων δωματίων κατά 84% ενώ η κατηγορία που αφορά τους ξενώνες/villas δήλωσαν θετικοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία με το εντυπωσιακό ποσοστό των 93%. Εντυπωσιακό επίσης είναι και το ποσοστό -έφτασε το 70%- των επισκεπτών του κλάδου κατασκευής/ διακόσμησης/ αρχιτεκτονικής, που δήλωσαν ότι θα δώσουν το παρόν στη HORECA.

" Σύσσωμος ο ξενοδοχειακός κλάδος δηλώνει πιστός στην HORECA. Θα είναι παρών 9-12/2 στο Metropolitan Expo. "

Είναι γεγονός πως μέσα από πλήθος εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι επισκέπτες θα βρουν σίγουρα αυτό που αναζητούν. Από εταιρείες κατασκευής και εξοπλισμού μέχρι εταιρείες web marketing και αναλώσιμων. Με παράλληλες εκδηλώσεις όπως το ανανεωμένο «Web Hotel», το «Gastronomy Forum», το «Beer & Spirits Show», τα «Coffee Events», τις γευστικές δοκιμές και τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς η HORECA αποδεικνύεται ένα απαραίτητο «εργαλείο» για κάθε επιχειρηματία του είδους.