9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Τεράστιο ενδιαφέρον από την αγορά για τη συμμετοχή στη 13η HORECA!

Πολύ πριν την αποστολή του ενημερωτικού φακέλου της έκθεσης, έχει ήδη δεσμευθεί το 95% της διαθέσιμης εκθεσιακής επιφάνειας!

Περίπου πέντε μήνες πριν από τα εγκαίνια της HORECA 2018, σχεδόν κάθε διαθέσιμη εκθεσιακή επιφάνεια έχει ήδη δεσμευτεί από τις προμηθεύτριες εταιρείες του ξενοδοχειακού και του επισιτιστικού κλάδου! 

Πολύ πριν την αποστολή του ενημερωτικού φακέλου της έκθεσης, το 95% των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην προηγούμενη διοργάνωση είχαν ήδη επιβεβαιώσει με συμβόλαιο την παρουσία τους στη HORECA 2018.  “Το τεράστιο ενδιαφέρον της αγοράς αποδεικνύει για άλλη μια φορά την τεράστια εμπορική αποτελεσματικότητα που εξασφαλίζει στους εκθέτες της η HORECA”, τόνισε ο Νίκος Χουδαλάκης, διευθύνων σύμβουλος της οργανώτριας εταιρείας, FORUM A.E. 

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος περισσότερες από 500 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες της αγοράς όπου δραστηριοποιούνται. Η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια της HORECA 2018 θα ξεπεράσει τα 55.000 τ.μ., δεσμεύοντας κάθε διαθέσιμο εκατοστό του Metropolitan Expo.  
Κράτα τοΚράτα τοΚράτα τοΚράτα το