9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Ριζικά ανανεωμένο το Future Hotel on the Web

Όλες οι νέες τάσεις και οι καινοτόμες λύσεις γύρω από την αξιοποίηση του διαδικτύου από τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα θα παρουσιαστούν στη HORECA 2018.

Έχοντας ήδη καθιερωθεί ως το κατεξοχήν φόρουμ προβολής και ανάδειξης των λύσεων που σχετίζονται με την ιντερνετική παρουσία και το digital marketing κάθε σύγχρονου ξενοδοχείου, ο τομέας Future Hotel on the Web της HORECA 2018 θα φιλοξενήσει όλες τις σηµαντικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά.

Οι επισκέπτες της HORECA 2018 θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις και τις καινοτόμες λύσεις που εφαρμόζονται σε διεθνές επίπεδο στον ξενοδοχειακό κλάδο και να απευθύνουν στους εκθέτες τα δικά τους ερωτήματα γύρω από το digital marketing, την προώθηση των πωλήσεων, την αξιοποίηση των social media και των εργαλείων που προσφέρει το Διαδίκτυο.

Εξάλλου, η εντυπωσιακή σκηνή του Future Hotel on the Web που θα δεσπόζει στο κέντρο του τομέα, στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου, θα φιλοξενεί καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και συζητήσεων γύρω από την αξιοποίηση των διαδικτυακών εφαρμογών από τα ξενοδοχεία και τα μικρά τουριστικά καταλύματα. Ως εισηγητές θα λάβουν μέρος ειδήμονες από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, του Internet και του digital marketing, κορυφαίοι επιστήμονες και έμπειροι επαγγελματίες με μακρά παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και νέοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις διαδικτυακές εφαρμογές.

Κράτα τοΚράτα τοΚράτα τοΚράτα το