Ραντεβού το 2018
9 - 12 Φεβρουαρίου METROPOLITAN EXPO
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Όλοι οι φορείς του Τουρισμού στα εγκαίνια της 12ης HORECA!

Παρουσία εκπροσώπων από όλους τους θεσμικούς φορείς του τουριστικού κλάδου, εγκαινιάστηκε στις 10 Φεβρουαρίου η 12η HORECA από την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη από το μέγεθος και το οργανωτικό επίπεδο της έκθεσης.

Τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η HORECA στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και την αναβάθμιση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος επισήμανε στον σύντομο χαιρετισμό του στην τελετή των εγκαινίων ο Νίκος Χουδαλάκης, διευθύνων σύμβουλος της οργανώτριας εταιρείας FORUM Α.Ε.

Συνοδεύοντας μάλιστα την υπουργό στην περιήγησή της στο εκθεσιακό κέντρο, είχε την ευκαιρία να δείξει στους εκπροσώπους της πολιτείας και των θεσμικών φορέων του τουριστικού κλάδου το τεράστιο εύρος των εκθεμάτων και τα εντυπωσιακά περίπτερα που καταδεικνύουν τη HORECA σε μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν, μεταξύ άλλων, οι Πρόεδροι του ΞΕΕ, Γιώργος Τσακίρης, του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης και της ΠΟΞ, Γιάννης Ρέτσος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, Ευρυδίκη Κουρέτα κ.ά.