8 - 11
Φεβρουαρίου 2019  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Λαμπερά εγκαίνια

Πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και των κορυφαίων θεσμικών φορέων του Τουρισμού παρευρέθησαν στα εγκαίνια της 13ης HORECA.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η υπουργός Τουρισμού κ. ΄Ελενα Κουντουρά, η οποία κατά το χαιρετισμό της τόνισε ότι: «Εκθέσεις όπως η HORECA χαρίζουν προστιθέμενη αξία στο ελληνικό Τουριστικό Προϊόν» και ευχήθηκε την επιτυχία της έκθεσης, την οποία, όπως σημείωσε, θεωρεί δεδομένη. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο κ. Νίκος Χουδαλάκης, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Forum ΑΕ, ο οποίος τόνισε πως η επιτυχία της έκθεσης αντανακλά πάνω από όλα τη δυναµική, αλλά και τις τεράστιες προοπτικές που έχει ο Ελληνικός Τουρισµός και ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του ΞΕΕ, που επισήμανε ότι “η ΗΟRECA είναι το σημείο συνάντησης των ανθρώπων της τουριστικής αγοράς αφού κατά τη διάρκειά της συνάπτονται κάθε χρόνο σημαντικές εμπορικές συμφωνίες». Τέλος, καλή επιτυχία στην έκθεση, από το βήμα των εγκαινίων, ευχήθηκαν ο γεν. Δ/ντής του ΣΕΤΕ, κ. Γιώργος Αμβράζης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Eπιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης κ. Γιάννης Αυγεράκης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθήνας, κ. Τάσος Πρωτοψάλτης. 


Horeca 2018 - Λαμπερά εγκαίνια - HORECA 2018!
1. Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, 2. Κατάμεστη η αίθουσα των εγκαινίων, 3. Ο πρόεδρος της FORUM ΑΕ και διοργανωτής της HORECA, Ν. Χουδαλάκης, 4. Ο πρόεδρος του ΞΕΕ, Α. Βασιλικός 5. Όλα τα πολιτικά κόμματα και οι φορείς του Τουρισμού στηρίζουν τη HORECA