8 - 11
Φεβρουαρίου 2019  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Η έκθεση που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας!

Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την ανάπτυξη του κλάδου της Φιλοξενίας στην χώρας, η έκθεση HORECA, κατάφερε να γίνει το κυρίαρχο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα αλλά και η φήμη της να ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας.

Η HORECA, καταρρίπτοντας κάθε φορά όλα τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ, αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της, είναι μία έκθεση που ξεπερνά τα standards πολλών άλλων διεθνών εκθέσεων του είδους της. Η συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς, οι υψηλού επιπέδου οργανωτικές δομές, τα καινοτόμα προϊόντα και οι νέες τάσεις που παρουσιάζονται, η στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, οι πλούσιες και πάντα σύμφωνα με τις εξελίξεις της εποχής παράλληλες εκδηλώσεις επιβεβαιώνουν ότι αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο εκθεσιακό θεσμό της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Φυσικά και οι δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και συναφείς χώρους Ξενοδοχίας και Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πλημμυρίζουν τους διαδρόμους της έκθεσης αναζητώντας όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους συμβάλλουν στην συνολική εικόνα που παρουσιάζει και η οποία υπερβαίνει στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα.

"Η έκθεση HORECA αγκαλιάζει τον κλάδο της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας και συμβάλει στην ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. "

Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού
proseleusi horeca

Η 14η HORECA πιο δυναμική και μεγάλη από ποτέ!
Πιστή στις αρχές της και στην αποστολή της, η επόμενη 14η HORECA, με τη συμμετοχή 580 εκθετών, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, με ανανεωμένες θεματικές εκδηλώσεις και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με συνέπεια και επαγγελματισμό για ακόμα μία χρονιά η έκθεση θα υποδεχτεί έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Φιλοξενίας αλλά και σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό καθώς παράλληλα στοχεύσει στο να καλύψει και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών προμηθευτικών επιχειρήσεων.

key figures 2019 gr