Ραντεβού το 2018
9 - 12 Φεβρουαρίου METROPOLITAN EXPO
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Hotel Build & Design Workshops

Eξειδικευμένες λύσεις για τη δόμηση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων στις παρουσιάσεις και τις συζητήσεις που φιλοξενήθηκαν στην κεντρική σκηνή των HOTEL BUILD & DESIGN Workshops της 12ης HORECA. Χάρη στη στρατηγική συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, κορυφαίοι αρχιτέκτονες και διακοσμητές παρουσίασαν όλες τις σύγχρονες εξελίξεις γύρω από τη δόμηση, την ανακαίνιση και την ενεργειακή θωράκιση των ξενοδοχείων.

Τη νέα εποχή του τομέα HOTEL BUILD & DESIGN εγκαινίασε η συνεργασία της HORECA με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, το οποίο από την ίδρυσή του, το 1995, επιδιώκει την ανάπτυξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής δημιουργίας στη χώρα μας. Το HOTEL BUILD & DESIGN έγινε σημείο αναφοράς αλλά και αρχιτεκτονικό γεγονός για τον ξενοδοχειακό κλάδο, προσφέροντας στους επισκέπτες της HORECA μία υψηλής αισθητικής εμπειρία. Παράλληλα, όμως, πρότεινε στους ξενοδόχους σύγχρονες και ουσιαστικές λύσεις στους τομείς της κατασκευής, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό κάθε τουριστικού καταλύματος.Διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικά γραφεία και κορυφαίοι διακοσμητές στα workshops του HOTEL BUILD & DESIGN


Το εντυπωσιακό stage του τομέα HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA φιλοξένησε μια σειρά από στοχευμένες παρουσιάσεις, συζητήσεις και workshops, τα οποία οργανώθηκαν με την αρωγή και την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής και τη συνεργασία του περιοδικού "Ελληνικές Κατασκευές" και του "Workshop Dionisis Sotovikis". Ως εισηγητές, έλαβαν μέρος διεθνούς κύρους αρχιτέκτονες, μηχανικοί και διακοσμητές, με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και την ανακαίνιση ξενοδοχείων. Κορυφαία γραφεία, όπως τα A. N. Tompazis & Associates, 3SK Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες, Workshop Dionisis Sotovikis κ.ά. παρουσίασαν case studies με έργα που έχουν πραγματοποιήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Μέσα από πετυχημένα case studies και καινοτόμες προτάσεις, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές και τεχνολόγοι, παρουσίασαν επιτυχημένες παρεμβάσεις σε νεόδμητα ξενοδοχεία αλλά και ανακαινισμένες μονάδες, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα των κτιρίων, την αρμονική σχέση τους με το περιβάλλον, την οικονομοτεχνική διάσταση κάθε επένδυσης, καθώς και τα εμπορικά αποτελέσματα κάθε παρέμβασης.

Όλες οι βέλτιστες λύσεις για τα μικρά τουριστικά καταλύματα!
Το stage του HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA φιλοξένησε καθημερινά ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με τις βέλτιστες λύσεις για την κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, των ξενώνων και των ενοικιαζόμενων δωματίων.
Οι κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου παρουσίασαν έξυπνες λύσεις, λειτουργικές εφαρμογές και πρωτότυπες παρεμβάσεις που καλύπτουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, τοποθεσίας ή αρχιτεκτονικού ύφους.


ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ