10 - 13
Φεβρουαρίου 2017 METROPOLITAN EXPO
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Hotel Build & Design Workshops

Eξειδικευμένες λύσεις για τη δόμηση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα
Στο εντυπωσιακό stage του HOTEL BUILD & DESIGN, κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και διακοσμητές, καθώς και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν επιλεγμένα case studies που πραγματοποίησαν προσφάτως σε ξενοδοχεία εντός και εκτός της Ελλάδας, καθώς και εξειδικευμένα workshops υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ελληνικής Αρχιτεκτονικής. Οι εισηγήσεις και οι παρουσιάσεις θα καλύψουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
  • Καινοτόμες αρχιτεκτονικές λύσεις
  • Πρότυπες κατασκευαστικές παρεμβάσεις
  • Προηγμένες τεχνολογικά σχεδιαστικές εφαρμογές
  • Ανακαίνιση τουριστικών καταλυμάτων
  • Διακόσμηση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων
  • Ενεργειακός σχεδιασμός & Περιβαλλοντικό αποτύπωμα
  • Νέες τάσεις & Καινοτόμα δομικά υλικά
  • Αυτοματισμοί & Ενεργειακή θωράκιση
  • Χρηματοδοτήσεις & ΠιστοποιήσειςΜε την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής
Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία που έχει ο τομέας HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA τόσο τον τουριστικό κλάδο όσο και για την κοινότητα των αρχιτεκτόνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής έθεσε υπό την αιγίδα του τα workshop και τις παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stage του Hall 2.
Ως εισηγητές θα λάβουν μέρος επαγγελματίες διεθνούς κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από πετυχημένα case studies και καινοτόμες προτάσεις, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές και τεχνολόγοι, θα παρουσιάσουν επιτυχημένες παρεμβάσεις σε νεόδμητα ξενοδοχείων αλλά και ανακαινισμένες μονάδες, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα των κτιρίων, την αρμονική σχέση τους με το περιβάλλον, την οικονομοτεχνική διάσταση κάθε επένδυσης, καθώς και τα εμπορικά αποτελέσματα κάθε παρέμβασης.

Όλες οι βέλτιστες λύσεις για τα μικρά τουριστικά καταλύματα!
Το stage του HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA θα φιλοξενεί καθημερινά από τις 10.30 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με τις βέλτιστες λύσεις για την κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, των ξενώνων και των ενοικιαζόμενων δωματίων.
Οι κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου θα παρουσιάσουν έξυπνες λύσεις, λειτουργικές εφαρμογές και πρωτότυπες παρεμβάσεις που καλύπτουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, τοποθεσίας ή αρχιτεκτονικού ύφους.

Δείτε όλους τους εκθέτες του τομέα Hotel Build & Design >>


ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ