9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

HORECA Beer & Spirits Show

Τα πάντα για τα cocktail και το bar management!
  

Πλήρως αναβαθμισμένο, με πολύ περισσότερες -αλλά και πιο στοχευμένες- παρουσιάσεις, επιδείξεις και συζητήσεις θα είναι το πρόγραμμα του Beer & Spirits Show στη HORECA 2018. 

Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η λειτουργία του bar θα βρεθούν στο επίκεντρο των παρουσιάσεων που θα φιλοξενήσει το Beer & Spirits Show της 13ης HORECA. Προσωπικότητες αναγνωρισμένου κύρους, με μακρά εμπειρία στον τομέα του bar management, καθώς και πετυχημένοι επιχειρηματίες του χώρου, θα αναλύσουν όλες τις παραμέτρους γύρω από τη διαχείριση των αλκοολούχων και μη ποτών και του ανθρώπινου δυναμικού, την κοστολόγηση και τιμολόγηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, την οργάνωση της αποθήκης, των σταθμών εργασίας και της σάλας, την κατάρτιση του cocktail menu, την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων κ.λπ. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν πετυχημένα case studies από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί από την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος
Όπως κάθε χρόνο, το HORECA Beer & Spirits Show θα φιλοξενήσει τους τελικούς των πανελλήνιων διαγωνισμών cocktail της Ένωσης Μπάρμπεν Ελλάδος, με τη συμμετοχή ταλαντούχων επαγγελματιών από όλη τη χώρα.