Ραντεβού το 2018
9 - 12 Φεβρουαρίου METROPOLITAN EXPO
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

HORECA Beer & Spirits Show

Τα πάντα για το bar management και τα cocktail trends!
Στη μεγαλύτερη συνάντηση για το bar management και τα cocktail trends στην Ελλάδα αναδείχθηκε το πλήρως αναβαθμισμένο BEER & SPIRITS SHOW της 12ης HORECA, το οποίο περιελάμβανε πολύ περισσότερες -και πιο στοχευμένες- παρουσιάσεις και επιδείξεις από κάθε προηγούμενη διοργάνωση. Η κεντρική σκηνή και η αίθουσα σεμιναρίων φιλοξένησε 64 διαφορετικά events με ζωντανό πρόγραμμα που ξεπέρασε τις 69 ώρες!

Οι κορυφαίοι Έλληνες bartender και beer specialists, αλλά και εξειδικευμένοι επιστήμονες από τους τομείς της οικονομίας, του marketing και της ψυχολογίας, πήραν μέρος ως εισηγητές στις παρουσιάσεις, τις συζητήσεις και τα εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του BEER & SPIRITS SHOW της 12ης HORECA. Μέσα από πετυχημένα case studies, εξειδικευμένες εισηγήσεις και γευστικές δοκιμές, οι επιχειρηματίες του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου άντλησαν νέες ιδές και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν την κερδοφορία τους, να βελτιώσουν την απόδοση του προσωπικού τους και ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες των καταστημάτων τους.
Όλες οι κυρίαρχες τάσεις στη διεθνή σκηνή των cocktail, από τους κορυφαίους Έλληνες bartenders

Με 26 απολύτως εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια και 4 ειδικές παρουσιάσεις beer & food pairing, το πρόγραμμα του HORECA Beer & Spirits Show έδωσε στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη διεθνή αγορά των bar, τη βέλτιστη αξιοποίηση των αποσταγμάτων, την οργάνωση και τη διοίκηση των καταστημάτων. Στόχος των σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν σε ειδική ηχομονωμένη αίθουσα, ήταν να προσφέρουν στους επαγγελματίες των cafe-bar χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη ορθολογική διαχείριση του καταστήματός τους και την αξιοποίηση των τάσεων που κυριαρχούν στη διεθνή αγορά για την προσέλκυση πελατών.
Στη HORECA οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος

Η κεντρική σκηνή του BEER & SPIRITS SHOW της HORECA φιλοξένησε για ακόμη μία χρονιά τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος, με τη συμμετοχή ταλαντούχων επαγγελματιών από όλη τη χώρα. Τους διαγωνισμούς παρακολούθησε πλήθος bartender και επιχειρηματιών από τον κλάδο των bar και της καφεστίασης.
Οι νικητές ανά κατηγορία:

CLASSIC COCKTAIL:

1. Παύλος Λούλης | 2. Κωνσταντίνα Νικολίτση | 3. Χρυσόστομος Γκιργκινούδης

FLAIRTENDING: 
1. Χρήστος Τζιμίκος | 2. Αχιλλέας Αθανασούδας | 3. Παναγιώτης Εργάτης

ΝΟΝ ALCOHOLIC COCKTAIL: 
1. Αλέξανδρος Αποστολόπουλος |  2. Βαγγέλης Πενίκης | 3. Ευθύμης Κουσαρίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΟ COCKTAIL: 
1. Αλέξανδρος Αποστολόπουλος | 2. Κωνσταντίνος Αθανασίου | 3. Παναγιώτης Γκικαράκης