10 - 13
Φεβρουαρίου 2017 METROPOLITAN EXPO
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

HORECA Beer & Spirits Show

H μπίρα θα έχει την τιμητική της στην HORECA 2017
Επανέρχεται ανανεωμένο και βελτιωμένο, το πρόγραμμα “Beer & Spirits Show”, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της 12ης HORECA, 10-13 Φεβρουαρίου 2017. Πλαισιωμένο με ποικίλες και στοχευμένες παρουσιάσεις, επιδείξεις, σεμινάρια και masterclasses θα αποτελέσει το μεγαλύτερο γεγονός, που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, στον τομέα του bar management!
Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στην μπίρα μέσα από εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, στις οποίες θα τονιστούν οι προοπτικές ανάπτυξης της μπίρας στη σύγχρονη αγορά της εστίασης, οι νέες γεύσεις, η γευστική αρμονία μεταξύ των διαφόρων τύπων μπίρας και εδεσμάτων (food pairing) και η σωστή κατάρτιση των beer-lists. Επίσης, θα αναπτυχθούν θέματα για τις ορθές διαδικασίες αποθήκευσης, συντήρησης και σερβιρίσματος της μπίρας.

  

Πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων και masterclasses
Σπουδαία ονόματα του διεθνούς bartending και beer specialists θα πρωταγωνιστήσουν στην κεντρική σκηνή και την αίθουσα σεμιναρίων του “Beer & Spirits Show”, στο Hall 1 του Metropolitan Expo και θα τραβήξουν κυριολεκτικά το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε έναν μαραθώνιο παρουσιάσεων και γευστικών δοκιμών αποσταγμάτων και μπίρας αλλά και πρωτότυπων cocktails με κρασί και σάκε!
Εκτός από κορυφαίους Έλληνες bartenders και bar managers, εισηγητές στις συζητήσεις και τα εργαστήρια του προγράμματος θα είναι και στελέχη με μεγάλη εμπειρία στους τομείς της διοίκησης και του marketing των επιχειρήσεων εστίασης και ψυχαγωγίας, που θα αναλύσουν μεταξύ άλλων την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων στο συγκεκριμένο κλάδο και θα παρουσιάσουν πετυχημένα case studies από τη διεθνή αγορά.Εθνικά Πρωταθλήματα από την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδας
Στην HORECA 2017, στα πλαίσια του “Beer & Spirits Show” θα διοργανωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και διαγωνισμών υπό την αιγίδα της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδας (ΕΜΕ). Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν τα εθνικά πρωταθλήματα Classic Cocktail, Flairtending, Non-Alcoholic Cocktail και Ελληνικό Cocktail με τη συμμετοχή ταλαντούχων bartender από όλη τη χώρα, που θα εντυπωσιάσουν το κοινό με τις τεχνικές τους και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα bartender.