Ραντεβού το 2018
9 - 12 Φεβρουαρίου METROPOLITAN EXPO
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Ενθουσιασμένοι οι επισκέπτες της HORECA!

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για το εύρος και την ποιότητα των εκθεμάτων, το πρόγραμμα των special events και το επίπεδο της οργάνωσης εξέφρασαν οι 9 στους 10 επισκέπτες της HORECA!

Ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους στη 12η HORECA δήλωσαν στη συντριπτική τους πλειονότητα οι 125.000 επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου που περιηγήθηκαν στην έκθεση κατά τις τέσσερις ημέρες της λειτουργίας της. Η ανάλυση των barcode προσκλήσεων επιβεβαιώνει τη διαπίστωση των ίδιων των εκθετών ότι το φετινό επισκεπτικό κοινό ήταν πιο στοχευμένο και ουσιαστικό από κάθε προηγούμενη χρονιά. Οι εμπορικές επαφές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης και η πρωτοφανής συμμετοχή στα special events, καταδεικνύουν το ειλικρινές ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες της HORECA.Απόλυτα ικανοποιημένο το 86% των επισκεπτών!

Προκειμένου να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει προς τους εκθέτες και τους επισκέπτες της, η HORECA έγινε η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα που εφάρμοσε το καινοτόμο ψηφιακό σύστημα αυτόματης μέτρησης της ικανοποίησης του κοινού Private Review. Συνολικά 9.234 επισκέπτες της έκθεσης (αριθμός πολλαπλάσιος από το δείγμα που χρησιμοποιεί μία συμβατική έρευνα με ερωτηματολόγια) εξέφρασαν τη γνώμη τους για τη HORECA σε ένα από τα μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί στις εξόδους και τον κεντρικό διάδρομο του εκθεσιακού κέντρου.
Σε ποσοστό 86%, οι επισκέπτες της HORECA δήλωσαν εξαιρετικά ή πολύ ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στην έκθεση, επιβραβεύοντας έτσι το υψηλό οργανωτικό επίπεδο αλλά και την άρτια παρουσία των ίδιων των εκθετών. Εξίσου συντριπτικό (89%) ήταν το ποσοστό των επισκεπτών που έμειναν ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που παρακολούθησαν κατά την παραμονή τους στη HORECA.