9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Gastronomy Forum

H νέα ελληνική κουζίνα στο επίκεντρο των παρουσιάσεων του φόρουμ γαστρονομίας

Ένα εντυπωσιακό τετραήμερο γαστρονομικών επιδείξεων, διαδραστικών παρουσιάσεων, συναρπαστικών συζητήσεων και καινοτόμων cooking shows θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κάθε επαγγελματία της Εστίασης.

Με κεντρικό άξονα: "Η Νέα Ελληνική Κουζίνα, μοχλός ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού", το Gastronomy Forum θα προβάλει στην κεντρική σκηνή του τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ελληνικών Α' υλών, τη δυναμική της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας, αλλά και την επανάσταση που φέρνει σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Διάσημοι εκπρόσωποι αυτού του ρεύματος (σεφ και επιχειρηματίες) που διαπρέπουν εντός και εκτός Ελλάδας, θα μοιραστούν μυστικά της επιτυχίας τους, σε ένα γόνιμο διάλογο, εξαιρετικά ενδιαφέρον για κάθε επαγγελματία του κλάδου.
Aνανέωση σε όλα τα επίπεδα

Σε ένα εντυπωσιακό και πλήρως ανανεωμένο stage αλλά και έχοντας στις “αποσκευές” τους τις τελευταίες γαστρονομικές εξελίξεις και όλες τις καινοτόμες τεχνικές, διάσημοι και έμπειροι chefs θα παρουσιάσουν επί σκηνής πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει masterclasses και ζωντανές επιδείξεις καθώς και εισηγήσεις και θα έχει ως στόχο να δείξουν στους επαγγελματίες από τον κλάδο της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης τους τρόπους για να βελτιώσουν την εικόνα της