9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Gastronomy Forum

Όλες οι σύγχρονες τάσεις και τεχνικές για τη ζεστή και κρύα κουζίνα

Σύγχρονες παρασκευές και καινοτόμες τεχνικές που μπορούν να βρουν εφαρμογή στις κουζίνες τόσο των ξενοδοχείων και των εστιατορίων όσο και των μικρότερων μονάδων εστίασης θα παρουσιαστούν στο Gastronomy Forum της HORECA.

Κορυφαίοι αρχιμάγειρες από όλη τη χώρα θα προβάλουν στην κεντρική σκηνή του Gastronomy Forum της HORECA τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ελληνικών Α' υλών, μέσα από παρουσιάσεις και επιδείξεις. Έμφαση θα δοθεί επίσης σε τεχνικές και παρασκευές που μπορούν να βρουν εφαρμογή στις κουζίνες τόσο των ξενοδοχείων και των εστιατορίων όσο και των μικρότερων μονάδων εστίασης.


Εξειδικευμένα σεμινάρια, ζωντανές επιδείξεις
Στο πλαίσιο της έκθεσης και σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα οργανωθούν εξειδικευμένα σεμινάρια για την ορθή χρήση των πρώτων υλών, την κατάρτιση του menu και την ενσωμάτωση στην ελληνική πραγματικότητα των νέων τάσεων που κυριαρχούν στη διεθνή γαστρονομική σκηνή. Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει masterclasses και ζωντανές επιδείξεις από καταξιωμένους επαγγελματίες, καθώς και εισηγήσεις από Έλληνες αρχιμάγειρες που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο εξωτερικό.