Ραντεβού το 2018
9 - 12 Φεβρουαρίου METROPOLITAN EXPO
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Gastronomy Forum

Αφιερωμένο στην ελληνική υψηλή γαστρονομία ήταν το Gastronomy Forum της HORECA 2017, το οποίο οργανώθηκε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Στη HORECA 2017, το πρόγραμμα του Φόρουμ Γαστρονομίας ήταν πιο πλούσιο και στοχευμένο από κάθε προηγούμενη διοργάνωση, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις και τις δημιουργικές αναζητήσεις των σύγχρονων αρχιμαγείρων και παράλληλα να δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα των επιχειρηματιών της εστίασης. Στις θεματικές ενότητες του Φόρουμ περιλαμβάνονταν ζητήματα κοστολόγησης και διαχείρισης των πρώτων υλών, νέες τεχνικές και μαγειρικές προσεγγίσεις, καθώς και εισηγήσεις γύρω από την κουλτούρα του φαγητού, της εστίασης και της φιλοξενίας.Εξειδικευμένες παρουσιάσεις για κάθε επισιτιστικό χώρο!

Η καινοτομία του Φόρουμ Γαστρονομίας στη 12η HORECA ήταν η προσέγγιση κάθε επισιτιστικού χώρου ξεχωριστά, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις. Έτσι, το πρόγραμμα των παρουσιάσεων και των επιδείξεων κάλυψε πλήρως τους F&B Managers, τους αρχιμάγειρες και τις μπριγκάδες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και των μονάδων catering, όπως επίσης τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των all day cafe.