9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Future Hotel on the Web

Όλες οι λύσεις για τη διαδικτυακή παρουσία και το digital marketing των ξενοδοχείων!

Όλες οι νέες τάσεις και οι καινοτόμες λύσεις γύρω από την αξιοποίηση του διαδικτύου από τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα θα παρουσιαστούν στη HORECA 2018.

Έχοντας ήδη καθιερωθεί ως το κατεξοχήν φόρουμ προβολής και ανάδειξης των λύσεων που σχετίζονται με τη διαδικτυακή παρουσία και το digital marketing κάθε σύγχρονου ξενοδοχείου, ο τομέας Future Hotel on the Web της HORECA 2018 θα φιλοξενήσει όλες τις σημαντικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά.
Η εντυπωσιακή σκηνή του Future Hotel που θα δεσπόζει στο κέντρο του τομέα, στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου, θα φιλοξενεί καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και συζητήσεων γύρω από την αξιοποίηση των διαδικτυακών εφαρμογών από τα ξενοδοχεία και τα μικρά τουριστικά καταλύματα.
Ως εισηγητές θα λάβουν μέρος ειδήμονες από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, του Internet και του digital marketing, κορυφαίοι επιστήμονες και έμπειροι επαγγελματίες με μακρά παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και νέοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις διαδικτυακές εφαρμογές.


Διαδραστικές παρουσιάσεις πετυχημένων case-studies

Παρουσιάζοντας πετυχημένα case studies από τη διεθνή τουριστική βιομηχανία, καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν τις προοπτικές που δημιουργεί το Internet για όλα τα ξενοδοχεία, ανεξαρτήτως μεγέθους και τύπου. Εξάλλου, οι εκπρόσωποι σχεδόν όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά θα παρουσιάσουν πλήθος διαδικτυακών εφαρμογών και θα απαντήσουν στα εξειδικευμένα ερωτήματα των επισκεπτών της έκθεσης.