8 - 11
Φεβρουαρίου 2019  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Ενθουσιασμένο το 86% των επισκεπτών!

Την απόλυτη ικανοποίησή του για το εύρος και την ποιότητα των εκθεμάτων, το πρόγραμμα των special events και το επίπεδο της οργάνωσης εξέφρασε ένα υψηλότατο ποσοστό από τους επαγγελματίες που πέρασαν τις πύλες της φετινής HORECA.

Ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους στη 13η HORECA δήλωσαν στη συντριπτική τους πλειονότητα οι 125.000 επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου που περιηγήθηκαν στην έκθεση κατά τις τέσσερις ημέρες της λειτουργίας της. Η ανάλυση των barcode προσκλήσεων επιβεβαιώνει τη διαπίστωση των ίδιων των εκθετών ότι το φετινό επισκεπτικό κοινό ήταν πιο στοχευμένο και ουσιαστικό από κάθε προηγούμενη χρονιά. Οι εμπορικές επαφές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης και η πρωτοφανής συμμετοχή στα special events, καταδεικνύουν το ειλικρινές ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες της HORECA.
Horeca 2018 -Kοσμοσυρροή  ποιοτικών επισκεπτών


Υψηλός βαθμός ικανοποίησης και αυτή τη χρονιά
Προκειμένου να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει προς τους εκθέτες και τους επισκέπτες της, η HORECA εφάρμοσε και φέτος το καινοτόμο ψηφιακό σύστημα αυτόματης μέτρησης της ικανοποίησης του κοινού Private Review. Συνολικά, περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες της έκθεσης (αριθμός πολλαπλάσιος από το δείγμα που συνήθως χρησιμοποιεί μία συμβατική έρευνα με ερωτηματολόγια) εξέφρασαν τη γνώμη τους για τη HORECA στα ειδικά μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί στις εξόδους και τον κεντρικό διάδρομο του εκθεσιακού κέντρου. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, σε ποσοστό 86%, οι επισκέπτες της HORECA δήλωσαν εξαιρετικά ή πολύ ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στην έκθεση, επιβραβεύοντας έτσι το υψηλό οργανωτικό επίπεδο αλλά και την άρτια παρουσία των ίδιων των εκθετών. Τέλος, εξίσου εντυπωσιακό -της τάξεως του 91%- ήταν και το ποσοστό των επισκεπτών που έμειναν ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που παρακολούθησαν κατά την επίσκεψή τους στη HORECA.

Horeca 2018 -Kοσμοσυρροή  ποιοτικών επισκεπτών