8 - 11
Φεβρουαρίου 2019  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Εμπορική αποτελεσματικότητα και ουσιαστικές επαφές

Για την κορυφαία διοργάνωση στα ελληνικά εκθεσιακά χρονικά μιλούν οι εκθέτες της 13ης HORECA, επισημαίνοντας το υψηλό οργανωτικό επίπεδο και την αναβάθμιση του επισκεπτικού κοινού.

Την ικανοποίησή τους για τις στοχευμένες εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια τής HORECA αλλά και την αποτελεσματικότητά τους, εκφράζουν οι 550 εκθέτες, επισημαίνοντας το υψηλό ποιοτικό επίπεδο και το ουσιαστικό ενδιαφέρον των επισκεπτών. Μάλιστα, από την ανάλυση των barcode προσκλήσεων επιβεβαιώνεται η παρουσία στην έκθεση στελεχών από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελή καταλύματα, αλλά και οργανωμένες αλυσίδες εστίασης και καφεστίασης.
Horeca 2018 -Kοσμοσυρροή  ποιοτικών επισκεπτών

Εντυπωσίασε η ποιότητα των επισκεπτών
Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της συμμετοχής τους στη 13η HORECA, οι εκθέτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης και την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού, ενώ προανήγγειλαν τη συμμετοχή τους και στην ερχόμενη έκθεση, το 2019.
Horeca 2018 -Kοσμοσυρροή  ποιοτικών επισκεπτών

Μία διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου
Το υψηλό οργανωτικό επίπεδο και τη μεγάλη διείσδυση της HORECA στην ελληνική αγορά εκθείασαν για ακόμη μία χρονιά οι ξένοι εμπορικοί αντιπρόσωποι και οι περισσότεροι από 1.200 διεθνείς επισκέπτες, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, εφάμιλλη των μεγάλων εκθεσιακών events του εξωτερικού. Σε δηλώσεις τους, οι εκπρόσωποι των διεθνών εμπορικών οίκων επεσήμαναν τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει η HORECA στην ανάπτυξη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και του επισιτιστικού κλάδου.