Ραντεβού το 2018
9 - 12 Φεβρουαρίου METROPOLITAN EXPO
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι εκθέτες της HORECA

Για την κορυφαία διοργάνωση στα ελληνικά εκθεσιακά χρονικά μιλούν οι εκθέτες της 12ης HORECA, επισημαίνοντας το υψηλό οργανωτικό επίπεδο και την αναβάθμιση του επισκεπτικού κοινού.

Την ικανοποίησή τους για την αποτελεσματικότητα των εμπορικών επαφών που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια τής HORECA εκφράζουν οι εκθέτες, επισημαίνοντας το υψηλό ποιοτικό επίπεδο και το ειλικρινές ενδιαφέρον των επισκεπτών. Μάλιστα, από την ανάλυση των barcode προσκλήσεων επιβεβαιώνεται η παρουσία στην έκθεση στελεχών από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελή καταλύματα, αλλά και οργανωμένες αλυσίδες εστίασης και καφεστίασης. Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι εκθέτες από τη φετινή HORECA!
Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της συμμετοχής τους στη 12η HORECA, οι εκθέτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης και την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού, ενώ προανήγγειλαν τη συμμετοχή τους και στην ερχόμενη έκθεση, το 2018. Ακολουθούν ενδεικτικά οι δηλώσεις εκπροσώπων από κορυφαίες επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος ως εκθέτες στη HORECA 2017.

“Αυτή η HORECA ήταν μια ευχάριστη έκπληξη από θέμα κόσμου, συμμετοχής, αλλά κυρίως από ποιοτικό, επαγγελματικό κόσμο.”
Νίκος Βασιλείου | Bright Ειδικός Φωτισμός ΑΕ

“Ήταν η πρώτη μας συμμετοχή στη HORECA. Η έκθεση αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Η πληθώρα των επαγγελματιών που επισκέφθηκαν την έκθεση μάς βοήθησε να διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών μας τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.”
Γιώργος Βενιέρης | Green Cola AE

“Η φετινή HORECA ήταν πιο οργανωμένη από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει καθιερωθεί ως η πιο σημαντική έκθεση του χώρου και βεβαίως συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να τραβάει τα βλέμματα. Είχαμε ουσιαστικές εμπορικές επαφές -δεν θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς αφού όλος ο εμπορικός κόσμος είναι δεδομένο ότι περνάει από εδώ.”
Ανέστης Νεδόπουλος | Nestle Professional

“Για άλλη μία χρονιά έχουμε ένα ρεκόρ για τη HORECA από πλευράς προσέλευσης. Αυτή η έκθεση δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή έκθεση -ακόμη και τις γερμανικές που παραδοσιακά είναι οι πιο πετυχημένες.”
Κωνσταντίνος Μίχαλος | The Foodballer

“Η HORECA είναι ένα κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο της Εστίασης και των Ξενοδοχείων. Είναι η πιο μεγάλη έκθεση στην Ελλάδα στο χώρο της μαζικής εστίασης και μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους να βρουν ολοκληρωμένες λύσεις στο κομμάτι αυτό. Κάθε χρόνο έχουμε ουσιαστικές επαφές. Εννοείται ότι θα είμαστε και του χρόνου εδώ.”
Γιώργος Τζαβάρας | Unilever Food Solutions

“Κάθε χρόνο στη HORECA έχουμε όλο και καλύτερες επιδόσεις. Ο κόσμος είναι ανεπανάληπτος, κάθε χρόνο και περισσότερος. Η HORECA έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προσδοκία!”
Σπύρος Βισβάρδης | Visvardis AE

“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη φετινή HORECA. Υποδεχθήκαμε περισσότερους επαγγελματίες από κάθε προηγούμενη φορά και σίγουρα θα λάβουμε μέρος στην έκθεση και του χρόνου. Πάντα έχει τεράστια σημασία η παρουσία μας στη HORECA.”
Βίκτωρ Μάτσας | WebHotelier

“Η φετινή HORECA ήταν νομίζω η πιο ουσιαστική όλων των ετών! Πολύ ποιοτική επισκεψιμότητα και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Είχαμε ουσιαστικές εμπορικές συναλλαγές που δεν είναι και ο πρωταρχικός μας σκοπός. Θα είμαστε σίγουρα και του χρόνου στη HORECA.”
Ελένη Ζυμαρίδη | Wood Well–Zymaridis

“Η 12η HORECA κατάφερε να αναβαθμίσει την ποιότητά της. Κάναμε πολύ καλές συμφωνίες γιατί ο κόσμος που ήρθε φέτος ήταν πολύ πιο ενημερωμένος και σχετικός με τον κλάδο. Κι αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πολύ καλύτερα.”
Ανδρέας Βαρανάκης | Βαρανάκης Α&Δ ΟΕ

“Φέτος η HORECA είχε πάρα πολύ κόσμο και καλό κόσμο! Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε πάρα πολύ καλές επαφές, ήρθαν πάρα πολύ σοβαροί ξενοδόχοι. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι.”
Χριστόφορος Τσαπάτος | ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ

“Η φετινή HORECA ήταν καλύτερη από κάθε προηγούμενη διοργάνωση, πιο μεγάλη, πιο ουσιαστική και πιο θεσμική. Οι επαφές που κάναμε ήταν πολύ ουσιαστικές. Ήρθαν πελάτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.”
Νίκος Λούστας | Μέγας Γύρος ΑΒΕΕ

Δείτε όλες τις δηλώσεις των εκθετών της HORECA 2017 εδώ>>Οργανωτικό επίπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών!

Το υψηλό οργανωτικό επίπεδο της HORECA εκθείασαν για ακόμη μία χρονιά οι ξένοι εμπορικοί αντιπρόσωποι και οι περίπου χίλιοι επισκέπτες από το εξωτερικό, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, εφάμιλλη των κορυφαίων διεθνών εκθεσιακών θεσμών. Σε δηλώσεις τους, οι εκπρόσωποι των εμπορικών οίκων του εξωτερικού επεσήμαναν τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει η HORECA στην ανάπτυξη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και της ευρύτερης επισιτιστικής αγοράς.

ΑΒΕΚ – ΒΕΚΡΑΚΟΣ ΑΕ
“Έρχομαι στη HORECA εδώ και μία δεκαετία και κάθε χρόνο βλέπω να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς! Η έκθεση έχει εξελιχθεί σε εντυπωσιακό βαθμό τα τελευταία πέντε χρόνια και πλέον αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία συνάντησης για τον κλάδο του καφέ στην Ευρώπη. Όταν θέλουμε να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί ένα νέο προϊόν ή μία νέα τάση στην αγορά, πάντοτε ξεκινάμε το λανσάρισμα από την Αθήνα και τη HORECA. Οι επισκέπτες δείχνουν πολύ μεγάλο επαγγελματικό ενδιαφέρον και ξέρουν τι ακριβώς θέλουν από μία συνεργασία.”
Paolo Rovelli | Export Manager HAUSBRANDT

ALPHA KAFFE IKE
“Επισκέφθηκα για πρώτη φορά τη HORECA και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ από την οργάνωση και την εικόνα της έκθεσης και των περιπτέρων. Σε σχέση με τις εκθέσεις για τον καφέ που γίνονται στο Λονδίνο, η HORECA είναι πολύ καλύτερα δομημένη και οργανωμένη, με σαφώς πιο επαγγελματικό και επιχειρηματικό προσανατολισμό.”
Paul Eagles | Ιδιοκτήτης KOKOA COLLECTION

ESPRESSE AE
“Η HORECA αποτελεί πάντοτε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συναντηθείς με όλους τους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς της καφεστίασης. Το οργανωτικό επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό, όπως και το εύρος αλλά και η ποιότητα των εκθεμάτων. Η HORECA μπορεί άνετα πλέον να συγκριθεί με τις αντίστοιχες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Ιταλία.”
Moreno Portioli | Πρόεδρος,
GRUPPO PORTIOLIIKEA – HOUSE MARKET AE
“Έμεινα έκπληκτος από το μέγεθος, την οργάνωση και το επαγγελματικό ύφος της HORECA. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση, με τεράστια δυναμική -όπως άλλωστε και η ελληνική αγορά- και θεωρώ ότι μπορεί να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.”
Pawel Kozera | Sales Department IKEA

MOLINARI - ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ
“Τα τελευταία 8 χρόνια επισκέπτομαι τη HORECA και πάντοτε τη βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και επισκέπτομαι πολλές εκθέσεις, η HORECA όμως ίσως είναι η μόνη που είναι γεμάτη από επαγγελματίες που πραγματικά έχουν πάθος με τον καφέ και τη δουλειά τους. Όλα τα περίπτερα είναι εντυπωσιακά και πάντοτε παρουσιάζονται όλες οι νέες διεθνείς τάσεις. Η έκθεση αντιπροσωπεύει επάξια το μέγεθος, τη δυναμική και τον επαγγελματισμό που διακρίνει την ελληνική αγορά της καφεστίασης.”
Estel Gast | Export Manager LE PLANTAGIONI DEL CAFFE

“Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκα τη HORECA και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι εφάμιλλη με όλες τις μεγάλες εκθέσεις του είδους της διεθνώς. H ΗORECA είναι μία τεράστια άλλα πολύ καλά οργανωμένη έκθεση. Είναι εντυπωσιακός τόσο ο αριθμός και η ποιότητα των εκθετών όσο και η προσέλευση καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.”
Tobias Holzmann | Product Manager RATIONAL INTERNATIONAL
RATIONAL


SKY SPIRITS ΕΠΕ
“Επισκέφθηκα τη HORECA για δεύτερη χρονιά και τολμώ να πω ότι φέτος μου φάνηκε ακόμη πιο οργανωμένη και με πολύ περισσότερο και καλύτερο κόσμο. Η περιήγηση στην έκθεση σου αφήνει ένα πολύ ευχάριστο αίσθημα, μία ενθουσιώδη διάθεση, η οποία ενισχύεται και από τα σπουδαία show στις σκηνές των special events. Θεωρώ ότι η HORECA συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της παγκοσμίως!”
Florent Martin | Business Development Manager MONIN

THE FOOTBALLER IKE
“Είχα επισκεφθεί την πρώτη HORECA και ήρθα ξανά στην Αθήνα φέτος. H αναβάθμιση είναι εντυπωσιακή! Η έκθεση έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα επίπεδα και πλέον δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κορυφαίες εκθέσεις του εξωτερικού τόσο στο επίπεδο της οργάνωσης και της προσέλευσης του κοινού όσο και της σημασίας που έχει για τις αγορές που καλύπτει. Η οργανώτρια εταιρεία έχει κάνει φοβερή δουλειά!”
Giorgio Cibin | International Sales Manager ΙHDS FOODERSERVICES

Δείτε όλες τις δηλώσεις των ξένων εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών εδώ>>
Κράτα τοΚράτα το