9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Ακόμη πιο δυναμικός ο τομέας Hotel Build & Design!

Περισσότερες από 80 επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες λύσεις γύρω από την κατασκευή, την ανακαίνιση, το design και την ενεργειακή θωράκιση των ξενοδοχείων και των μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Αποδεικνύοντας εμπράκτως τη στήριξή της προς την τουριστική αγορά, η HORECA 2018 θα δώσει την ευκαιρία στους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων από όλη τη χώρα να δουν από κοντά όλες τις καινοτόμες και σύγχρονες λύσεις γύρω από την κατασκευή, την ανακαίνιση, το design και την ενεργειακή θωράκιση των μονάδων φιλοξενίας, ώστε να επιλέξουν εκείνες που ανταποκρίνονται στο ύφος και τον προϋπολογισμό κάθε επιχείρησης.

Ήδη, περισσότερες από 80 επιχειρήσεις έχουν επιβεβαιώσει με συμβόλαιο τη συμμετοχή τους στο εντυπωσιακό τομέα Hotel Build & Design, ο οποίος θα αναπτυχθεί στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου. Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν στα περίπτερά τους καινοτόμες λύσεις, πρότυπες κατασκευαστικές παρεμβάσεις και προηγμένες τεχνολογικά σχεδιαστικές εφαρμογές, οι οποίες θα καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων φιλοξενίας, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Κράτα τοΚράτα τοΚράτα τοΚράτα το