9 - 12
Φεβρουαρίου 2018  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
+ ΜΕΝΟΥ

Food Service

Τροφοδοσία • Είδη Διατροφής • Έτοιμα Γεύματα

Οι επαγγελματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης, οι executive chefs, οι F&B Managers των ξενοδοχείων, αλλά και οι κατά τόπους χονδρέμποροι και διανομείς, θα βρούν στη HORECA 2018 όλες τις λύσεις για την τροφοδοσία του επισιτιστικού τμήματος κάθε επιχείρησης. Όλα όσα χρειάζεται μία μονάδα εστίασης ή catering για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της, θα είναι διαθέσιμα σε τεράστια ποικιλία και εύρος τιμών από τους 75 εκθέτες της HORECA, που θα αναπτυχθούν στο Hall 4.

Οι εκθέτες του τομέα FOOD SERVICE

  • BAKEHELLAS ΑΒΕΕ
  • BARMANIACS
  • BATAVIA - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
  • BAZAAR CASH N' CARRY
  • BELLE MEAT ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ
  • CHÂTEAU BLANC
  • CITRUS ΑΡΩΜΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΕ
  • CONDITO ΑΕΒΕ
  • DAILY TASTE ΕΠΕ
  • DN GOODS - ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • EUROMAC
  • FAMIGLIA DI PASTA ABEE
  • FIRST CLASS ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ
  • FROZENBAR -  EASYHORECA - ΔΕΔΟΥΚΟΣ
  • GOURMAND FOOD IKE
  • IL VERO
  • LE MONDE  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • MAT - MAVROMATIDIS AGRICULTURAL TRADING SMC
  • MR GREEK ΠΙΤΣΑ
  • NATURALS 
  • NESTLE PROFESSIONAL BEVERAGE SOLUTIONS-ΚΟΡΕ AE    
  • OHONOS SNACK ΑΒΕ
  • OIKOSHOPPING - CRUNCHITAS NATURAL TASTE
  • OVO FRESCO ΑΒΕΕ
  • PROVIL ΑΕ
  • SARY ΑΕ
  • SELECT - ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΕΝΔΟΣ Α.Ε.
  • SIVVAS AE
  • SPIRIT SUPPLIES ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ
  • TASTEBOOK - ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ ΖΩΗ
  • TOP MEAT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
  • ΑΒΕΑ
  • ΑΛΕΞΑΚΗΣ Μ.ΕΠΕ
  • ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ
  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΒΕΕ
  • ΒΙΟΧΥΜ -CRETA FRESH
  • ΓΕΩΔΗ ΑΕ
  • ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ ΕΠΕ
  • ΕΛΑΙΣ – UNILEVER HELLAS ΑE
  • ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε.
  • ΖΕΩ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΕΕ
  • ΖΙΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
  • ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
  • ΘΩΜΑΣ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ
  • ΙΔΕΑ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
  • ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ Π.& ΣΙΑ ΕΕ
  • ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ
  • ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΑΦΟΙ
  • ΚΟΥΡΑΝΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -  REGINA
  • ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  • ΚΤΗΜΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ
  • ΛΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΜΑΡΙΟΛΑΣ - ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
  • ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ
  • ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ Λ. ΑΒΕΕ
  • ΜΙΧΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ
  • ΜΠΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ
  • ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
  • ΝΙΚΑΣ Π.Γ. ΑΒΕΕ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ξ.Ε.Ε.) - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ
  • ΟΞΟΠΟΙΙΑ ΠΑΡΟΣ - ΣΙΦΝΑΙΟΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ
  • ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΑΕ
  • ΠΑΝΤΕΡΗ ΑΦΟΙ ΟΕ
  • ΠΑΣΣΑΛΗΣ Γ.& Ι. ΑΕΒΕ
  • ΠΙΤΕΣ ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ
  • ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
  • ΠΥΘΕΑΣ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΙΚΕ
  • ΣΙΟΥΡΑΣ Α.Γ.Β.Ε.
  • ΣΚΗΝΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ
  • ΣΠΥΡΙΔΗΣ Σ. ΑΕΒΕ - OSKAR 
  • ΤΡΙΑ ΔΕΛΤΑ ΑΕ
  • ΤΡΙΠΟΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ
  • ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Π. & Θ. ΑΒΕΕ
  • ΦΑΛΑΝΘΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΕΕ





Στην εντυπωσιακή κεντρική σκηνή του ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, έμπειροι και ταλαντούχοι αρχιμάγειρες μίλησαν για την ελληνική διάσταση της haute cuisine και ανέλυσαν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει μία επισιτιστική επιχείρηση για να προσφέρει στους επισκέπτες της μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία.