8 - 11
Φεβρουαρίου 2019  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
+ ΜΕΝΟΥ

Είπαν για την έκθεση

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι εκθέτες της 13ης HORECA
Για μία έκθεση που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας κάνουν λόγο οι εκθέτες που συμμετείχαν στη 13η HORECA, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο εξαιρετικό επίπεδο της διοργάνωσης αλλά και την υψηλή και απόλυτα στοχευμένη προσέλευση επαγγελματιών του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. 

“Η φετινή HORECA ήταν πολύ οργανωμένη και θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές για το υψηλό επίπεδο. Είναι πάντα μια πολύ καλή ευκαιρία για να έχουμε επαφές με επαγγελματίες του χώρου.”
Νίκος Σταθάτος | Περιφερειακός Διευθυντής BOOKING.COM

“Επιλέξαμε να έρθουμε στη HORECA γιατί κρίναμε ότι αυτή η έκθεση μας εξυπηρετεί περισσότερο. Τα χαρακτηριστικά του κόσμου που επισκέπτονται την έκθεση μας εξυπηρετούν περισσότερο αλλά και ο χρόνος που διεξάγεται η έκθεση. Γιατί η πρότασή μας έχει να κάνει με την υποστήριξη των λειτουργιών του ξενοδοχειακού δωματίου, με προϊόντα και υπηρεσίες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί από τη στιγμή που άνοιξε τις πύλες της η έκθεση έχουμε συνεχώς στο περίπτερο μας, από το πρωί έως το βράδυ, πολύ αλλά κυρίως στοχευμένο κόσμο, δηλαδή ξενοδόχους. Έχουμε καταγράψει περίπου και κατά μέσο όρο 200 επαφές με ξενοδόχους ανά ημέρα!”
Βρασίδας ΡενιέρηςHead of Sales SPIC & SPAN AE

“Η HORECA είναι μία σταθερή έκθεση και έχει κάθε χρόνο σημαντικά αποτελέσματα. Κάναμε πολλές σημαντικές επαφές και σίγουρα θα δούμε τα αποτελέσματα μετά την έκθεση. Θεωρώ ότι θα έχει την επιτυχία που έχει πάντα. Η οργάνωση ήταν τόσο επιτυχημένη, όπως πάντα.”

Χάρης Ιωάννου |General Manager ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑΛ. &ΣΙΑ ΕΕ “ΔΙΑΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙΝ”

“Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την έκθεση. Έχουμε πάρει μέρος στην έκθεση κι άλλες χρονιές. Δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον κλάδο και η HORECA είναι η πιο έγκυρη έκθεση στον τομέα. Φροντίζουμε να έχουμε μία δυναμική παρουσία εδώ.”
Γιώργος Κασίδης |
Deputy Managing Director ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ


“Η έκθεση παραμένει για εμάς πάντα πρώτη και σε επισκεψιμότητα. Εμάς μας ικανοποιεί ότι από πέρυσι σε ποιοτικούς επισκέπτες είμαστε σίγουρα καλύτερα. Μπορεί να είμαστε καταξιωμένοι στην αγορά και σημείο αναφοράς στις πίτες για το σουβλάκι, αλλά σίγουρα είναι και μόνιμος στόχος μας η παρουσία μας εδώ. Η HORECA κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη.”

Θεόδωρος Κονταξής| Διευθυντής Παραγωγής ΑΛΕΞΑΚΗΣ Ι. Μ. ΕΠΕ

“Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που ερχόμαστε. Η έκθεση έχει αρκετή κίνηση. Αυτή είναι η πιο βελτιωμένη HORECA που έχω δει. Και ποιοτικά και ποσοτικά στον κόσμο αλλά και από τα περίπτερα που βλέπω, το αποτέλεσμα είναι βελτιωμένο. Ο στόχος μας είναι να είμαστε και του χρόνου εδώ.”
Στέλιος Πολυχρονιάδης| Α’ Αντιπρόεδρος & αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος EURIMAC AE

“Με μία φράση: θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Φέτος η έκθεση ήταν περισσότερο ποιοτική. Η οργάνωση της έκθεσης ήταν ακόμα καλύτερη.”
Γιώργος Γκόνος | Managing Partner CHATEAU BLANK S.A.S.

“Η έκθεση για μία ακόμα φορά ήταν πολύ καλά οργωμένη. Η προσέλευση του κόσμου ήταν η αναμενόμενη. Νομίζω ότι και ποιοτικά ο κόσμος που επισκέφθηκε την έκθεση ήταν καλύτερος ποιοτικά από τις προηγούμενες χρονιές. Ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε.”
Θανάσης ΣαράμπαλοςΓενική Διεύθυνση ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ ΕΠΕ

“Η έκθεση είναι πολύ επιτυχημένη, όπως άλλωστε και τα τελευταία 4-5 χρόνια που συμμετέχουμε. Είναι η μεγαλύτερη πλέον έκθεση στην Ελλάδα τόσο σε επισκέπτες όσο και σε εκθέτες. Υπό αυτή την έννοια θεωρώ ότι είναι πολύ επιτυχημένη. Στην ουσία αυτό θέλουμε από τις εκθέσεις, να έχουν κόσμο. Η προβολή, η επισκεψιμότητα, η επαφή με τους συνεργάτες μας, οπότε η συμμετοχή είναι το Α & Ω. Είμαστε ευχαριστημένοι με τις επαφές που έχουμε κάνει.”

Τάσος Κιναλής | Area Manager EXPEDIA GREECE ΕΠΕ

“Σαν έκθεση ,είμαι ευχαριστημένη από τον κόσμο. Nομίζω φέτος ήταν πιο ουσιαστικόw ο κόσμος που πέρασε από το περίπτερό μας. Και από νησιά μας επισκεφτήκαν. Πήγαμε καλά. Η HORECA ήταν πάντα δυνατή έκθεση.”
Χριστίνα Στάμου | Sales Manager ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤ. - ΗΛΕΚΤΡΑ

“H HORECA είναι μία μεγάλη έκθεση. Είναι για εμάς μία καλή διαφήμιση γιατί περνάει πολύς κόσμος.”
Αριστείδης Κούρτης | Πρόεδρος ΚΟΥΡΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΕ

“Πιστεύω ότι ήταν η πιο εξαιρετική HORECA που έχει γίνει. Πολύ καλύτερη η ποιότητα επισκεπτών. Οργανωμένη όπως πάντα, δεν έχουμε κανένα παράπονο.”
Δημήτρης Αϊβαλιώτης | Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΤΡΙΑ ΔΕΛΤΑ ΑΕ

“Eίμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την έκθεση. Είχαμε επαφές μέσα σε αυτές τις ημέρες. Σε γενικές γραμμές, το κομμάτι της έκθεσης ήταν πολύ ουσιαστικό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον κόσμο που πέρασε από το περίπτερό μας. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα. Και σε σχέση με εκθέσεις του εξωτερικού θεωρούμε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Για τα ελληνικά δεδομένα και πρότυπα θεωρώ ότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο της HORECA, γι’ αυτό και θέλουμε να έχουμε πάντοτε παρουσία.”
Δημήτρης Τηλιούδης | Διεύθυνση Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Foodservice ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ

“Είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, ειδικά το Σάββατο. Υπήρχαν επαγγελματίες οι οποίοι πραγματικά ενδιαφερόντουσαν. Οι πελάτες που ήρθαν μέχρι τώρα είναι από όλη την Ελλάδα. Και μιλάω για τους επαγγελματίες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.”
Γιώργος Φλώρος| Πωλήσεις HO.RE.CA BAZZAR AE

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση που είχαμε στο επαγγελματικό κοινό –που ήταν και αυτό που μας ενδιέφερε και γι’ αυτό το λόγο είχαμε έρθει και στην έκθεση. Είναι στα σχέδια της εταιρείας να είμαστε και τις επόμενες χρονιές. ” 
Αλεξάνδρα ΠλευράκηMarketing Director ΝΙΚΑΣ Π. Γ. ΑΒΕΕ

“Η HORECA είναι επιτυχημένη όπως και κάθε χρονιά. Το ζητούμενο στην έκθεση είναι η ποιότητα του κόσμου και η απόδοση των επισκέψεων, που είναι κάτι που θα δούμε το επόμενο διάστημα, αφού τελειώσει η έκθεση και με βάση τις επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουμε κι εμείς στους πελάτες. Η διοργάνωση ήταν άψογη. Ο κόσμος έδειξε να είναι ποιοτικός. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα.”
Μαρίνος Μαλανδράκης| Διευθυντής Πωλήσεων FIRST CLASS FOOD SERVICES AE

“Θεωρώ ότι κάθε χρόνο η έκθεση γίνεται όλο και καλύτερη. Η προσέλευση είναι ικανοποιητική και ως προς την ποιότητα των επισκεπτών διαπιστώνουμε ότι ως επί το πλείστον είναι επαγγελματίες από την Αθήνα και την περιφέρεια.”
Ελεονόρα Γιαννακακίδου | Marketing Department – Customer Care TAF

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με τη FORUM σε όλα τα επίπεδα. Είναι αρκετές οι επαφές στην έκθεση και αρκετά ενδιαφέρουσες.”
Kωνσταντίνος Διαμαντής| Εμπορικός Διευθυντής ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ Ι. ΕΠΕ

“Είμαστε ευχαριστημένοι από την έκθεση HORECA όπως κάθε χρονιά. Είναι μια διοργάνωση πολύ άρτια και με πάρα πολύ κόσμο. Έρχονται πολλοί επαγγελματίες από τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών και μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους πελάτες μας, αλλά και να γνωρίσουμε νέους που μας προσεγγίζουν. Η προσέλευση είναι μεγάλη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. ”
Δημήτρης Γκουράβας | Γενικός Διευθυντής CAVINO

“Η διοργάνωση κάθε χρόνο είναι και καλύτερη. Μέχρι τώρα είναι άψογα όλα. Και από πλευράς προσέλευσης επαγγελματιών και από άποψη τεχνικής υποστήριξης είμαι ικανοποιημένος.”
Γιώργος Ονουφρίου | Ιδιοκτήτης VITTORIO

“Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πιστεύω ότι η HORECA είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Εφάμιλλη των μεγάλων εκθέσεων του εξωτερικού με πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και από ανθρώπους του κλάδου και από απλούς πολίτες που έρχονται να δουν τις νέες τάσεις της αγοράς και τα προϊόντα. Υπάρχει αρτιότητα στη διοργάνωση.”
Νίκος Παινέσης | Οικονομικός ΔιευθυντήςAFRICAFE CO

“Είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά τη διοργάνωση. Είναι επαγγελματική η προσέγγιση στο αντικείμενο -όπως πρέπει να είναι. Η προσέλευση του κόσμου για την Ελλάδα της κρίσης είναι πολύ ικανοποιητική. Η προβολή της εταιρείας είναι πάρα πολύ καλή και σημαντική. Υπάρχει προοπτική και ελπίδα.”
Δημήτρης Παινέσης| Γενικός Διευθυντής AFRICAFE CO

“Συμμετέχουμε και φέτος στη HORECA και βλέπουμε ότι κάθε χρόνο γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε να προσεγγίσετε πιο πολλούς επαγγελματίες. Χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεστε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό, καθώς και για τη γενικότερη συνεργασία που έχουμε μέχρι τώρα.”
Κωνσταντίνος Κουντούρης| Διευθυντής Μάρκετινγκ ΑΒΕΚ

“Θεωρώ ότι η φετινή HORECA είναι πιο πετυχημένη από την περσινή από την άποψη ότι ο κόσμος έρχεται πιο σταδιακά και ομαλά, γεγονός που διευκολύνει την επικοινωνία μας με τους πελάτες. Η Κυριακή είναι παραδοσιακά μια μέρα που ο κόσμος βγαίνει έξω και είναι καλή ευκαιρία για τον απλό καταναλωτή να έρθει στη HORECA. Και ο απλός καταναλωτής είναι εξίσου χρήσιμος για εμάς. Μας ενδιαφέρει και εκείνος οπότε δεν διαχωρίζουμε απλό καταναλωτή και επαγγελματία. Είναι και οι δύο χρήσιμοι στο πεδίο των δυνατοτήτων τους. Ο τελικός καταναλωτής άλλωστε είναι εκείνος που δοκιμάζει το προϊόν στο τέλος της ημέρας οπότε με αυτή την έννοια και η δική του παρουσία στην έκθεση είναι επιθυμητή.”
Νίκος Σαραντάκης | Συνιδιοκτήτης SKY SPIRITS

“Ο Νίκος Χουδαλάκης έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι σοβαρός επαγγελματίας και η επιτυχία είναι δεδομένη. Όλα αυτά τα χρόνια η επιτυχία της HORECA διαδέχεται η μία την άλλη. Έτσι και φέτος, πιστεύω κι εύχομαι να σπάσει κάθε ρεκόρ.”

Γιώργος Τρίκας | Πρόεδρος & CEO TRK

“Είμαστε ικανοποιημένοι από τη φετινή διοργάνωση. Η ροή ήταν κανονική και η επισκεψιμότητα η αναμενόμενη. Έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερος ο έλεγχος απ' ότι παλαιότερα. Η HORECA είναι θεσμός, είναι η έκθεση που έχει καταγραφεί ως η πιο σημαντική του κλάδου και η εταιρεία EUROGAT ως μία από τις leader εταιρείες στις μηχανές καφέ είμαστε εδώ, είναι ένα σημείο συνάντησης και για εμάς τους ίδιους, καθώς μπορούμε να δούμε από κοντά όλους τους πελάτες μας, είτε είναι εκθέτες είτε επισκέπτες. Είναι πάντα ευχάριστο για εμάς να βρισκόμαστε εδώ.”
Βaσιλική Τσολάκη | Marketing Manager EUROGAT

“Χαίρομαι που βρίσκομαι κάθε χρόνο στη HORECA. Πίστευα στην έκθεση από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε και αυτό αποδεικνύεται από τη συνεχή συμμετοχή μας όλα αυτά τα χρόνια. Η έναρξη της χρονιάς ορίζεται από την έκθεση και όλοι οι Έλληνες επαγγελματίες θέτουν ως στόχο τη HORECA για να δουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Όλοι έρχονται για να δουν τα νέα brands, τις νέες τάσεις και να ανανεώσουν την γκάμα τους. H έκθεση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και υπάρχει μια εμφανής βελτίωση στην ποιότητα του κόσμου συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, το οποίο είναι εποικοδομητικό για τη δουλειά μας.”
Ιωάννης Τσακνάκης| General Manager TSAKNAKIS

“Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πήραμε μέρος στη HORECA. H HORECA για εμάς είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου και γι' αυτό ερχόμαστε κάθε χρόνο. Φέτος είδαμε διαφορές με πιο ποιοτικά κριτήρια και περισσότερο κόσμο, ο οποίος είχε πραγματικό ενδιαφέρον. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.”
Αναστάσιος Αντωνόπουλος | Ιδιοκτήτης FnB Trade

“Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στη HORECΑ και θεωρούμε ότι είναι πολύ όμορφη και πολύ επιτυχημένη. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη επισκεψιμότητα από επαγγελματίες. Σε θέματα οργάνωσης και δομής είναι εξαιρετική. Στόχος μας είναι να είμαστε στη HORECA και τα επόμενα χρόνια. Είδαμε και εμείς μεγάλο ενδιαφέρον για δουλειές στην έκθεση και επαγγελματίες με διάθεση να επενδύσουν, καθώς γνωριστήκαμε με πελάτες που θα θέλαμε να συνεργαστούμε. Η έκθεση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές του εξωτερικού, ενώ οργανωτικά δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Ψάχνω να βρω κάποιο αρνητικό αλλά δεν γίνεται.”
Χαράλαμπος Ψαρράς | Διευθυντής Πωλήσεων ΧΕΛΙΤΤΑ ΕΠΕ

“Γενικά η διοργάνωση μου φάνηκε πολύ καλή και καλύτερη από πέρσι. Αυτό που θα ήθελα να δω παραπάνω θα ήταν λιγότερος καφές και περισσότερες εταιρείες που να ασχολούνται με το αλκοόλ. Η HORECA στέκεται επάξια στο επίπεδο των αντίστοιχων εκθέσεων του εξωτερικού και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επαγγελματικά η έκθεση είναι ανταποδοτική.”
Πάνος Μπάρλος | Διευθύνων Σύμβουλος ΔΥΝΑΜΙΚΗ

“Η οργάνωση της HORECA ήταν φέτος αρκετά καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Είδαμε βελτίωση όσον αφορά την προσέλευση στην είσοδο της έκθεσης, το parking και την ροή του κόσμου. Και φέτος ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, με πάρα πολύ κόσμο από όλη την Ελλάδα, την περιφέρεια και τα νησιά. Αυτό που θα ήθελα είναι να δώσουμε λίγο περισσότερο βάση στο κρασί στο Hall 1, καθώς για την Ελλάδα το κρασί αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία απ' ότι είναι το αλκοόλ που κατά κύριο λόγο εισάγεται από το εξωτερικό. Συγκρινόμενη με τις εκθέσεις του εξωτερικού η HORECA θεωρώ ότι βρίσκεται στα ίδια επίπεδα κι έχει πάρα πολύ καλή οργάνωση.”
Αθηνά Λαφαζάνη | Εμπορική Διεύθυνση ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ