8 - 11
Φεβρουαρίου 2019  METROPOLITAN EXPO 
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
+ ΜΕΝΟΥ

Είπαν για την έκθεση

Ενθουσιασμένοι όλοι οι εκθέτες!
Η μεγάλη επισκεψιμότητα και κυρίως η προσέλκυση στοχευμένων επαγγελματιών στη 12η HORECA, άφησε απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους εκθέτες, καθώς έκαναν πολλές και σημαντικές επαφές, καθώς και αρκετές σπουδαίες εμπορικές συμφωνίες με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα!

«Καθώς η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και της ανακαίνισης ξενοδοχείων, η HORECA μας έδωσε τη δυνατότητα μέσω του HOTEL BUILD & DESIGΝ να δούμε μεγάλο αριθμός ξενοδόχων».
Θέμης Ζωγράφος / ΑLUMIL A.E.

«Αποδείχτηκε περίτρανα για άλλη μία χονιά ότι η HORECA είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ευρώπη στον τομέα της. Η διοργάνωση από τη FORUM είναι καταπληκτική!»
Θεοφάνης Λέκος / NESTLE PROFESSIONAL

«Η HORECA αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την αγορά. Είναι η έκθεση των εκθέσεων! Δεν είναι λοιπόν πλέον μία ελλαδική έκθεση, αλλά μία διεθνής έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα».
Κων/νος Μίχαλος / THEFOODBALLER

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η HORECA πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Ο κόσμος είναι πιο ποιοτικός καθώς έχει γίνει καλή δουλειά με τον περιορισμό των προσκλήσεων και την αυστηρή επιλογή»
Nίκος Σπέντζας / UNILEVER HELLAS A.E.

Διαβάστε περισσότερα >>

Εντυπωσιασμένοι οι ξένοι επισκέπτες!
Πολλοί και σημαντικοί ήταν και φέτος οι ξένοι εκπρόσωποι εταιρειών που έδωσαν το "παρών" στη 12η HORECA. Ήταν δεν τόσο ενθουσιώδης η ατμόσφαιρα της έκθεσης που όλοι συμφώνησαν πως σε αντιδιαστολή με την κατάσταση της χώρας, η "HORECA δεν θύμιζε σε τίποτα την Ελλάδα της κρίσης".

ALFA FROST A.E.
«Δεν έχω ξανάρθει ούτε στην Αθήνα, και είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τη HORECA. Η έκθεση είναι εντυπωσιακή, έχω μόνο θετικές εικόνες από αυτή και σε μια εποχή που ακούς μόνο κακές ειδήσεις για την Ελλάδα (κρίση, ανεργία, προβλήματα) εδώ σε αυτή την έκθεση δεν βλέπεις τίποτα τέτοιο. Μου άρεσε επίσης το ότι η έκθεση είναι σε σωστό σημείο, κοντά στο αεροδρόμιο.» 
Andrea Falceri, Food service Consultant 

FORCE - ΒΕΡΑΝΟΥΔΗΣ ΕΠΕ
«Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την έκθεση. Πηγαίνω κάθε χρόνο σε πολλές εκθέσεις, σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες! Είναι άριστα οργανωμένη, έχει απίστευτη δυναμική, αποτυπώνει τον παλμό του κλάδου στη χώρα σας. Πάρα πολλοί έρχονται εδώ για να δουν τις νέες τεχνολογίες, καλό σημάδι για την οικονομία. Eίμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.»
Μichael Makivic, CEO / AMADEO 

ΑΡΖΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΕ
«Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι στη HORECA. Mε χαρά βλέπω ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες που δείχνουν πολλά καινούργια πράγματα. Μου δίνεται η αίσθηση ότι τα πράγματα “ανεβαίνουν” πολύ γρήγορα. H αισθητική είναι σε υψηλό επίπεδο και η διοργάνωση αψεγάδιαστη. Όσο για τη σχέση μου με την εταιρεία ΑΡΖΙΝΟΣ, μετά από 20 χρόνια συνεργασίας, είναι οικογενειακή!»
Dott. Ivano Lattuchella, Operation Manager / ANTICO EREMO